Campanya d'educació ambiental

Des del Consell Insular de Formentera, es va a dur a terme la campanya d’estiu per millorar la gestió dels residus “La imatge de l’illa depèn de tots”. La presentació l’ha realitzada la consellera de Medi Ambient, Daisee Aguilera, i ha comptat amb la presència del gerent de Ferrovial Servicios Baleares, empresa concessionària del servei de gestió de residus, Eduardo Azcona, el cap de servei de Ferrovial Servicios a Formentera, Javier Gutiérrez, i la nova informadora ambiental, Marta Fernández.

L’objectiu d’aquesta campanya és “conscienciar a la població a través de la informació”. La nova informadora mediambiental, anirà porta per porta als comerços de l’illa per explicar com es fa una bona gestió dels residus. També farà feina a peu de carrer, a les bateries de contenidors, on realitzarà tasques de conscienciació ciutadania i detectarà possibles punts negres dels que informarà al Consell i Ferrovial perquè puguin resoldre els problemes del servei amb més agilitat o dur endavant actuacions, bé sancionadores o de replanteig del servei.

També s’ha editat un fulletó informatiu, així com cartells i adhesius, amb bones pràctiques sobre la gestió de residus que la informadora repartirà a punts estratègics de l’illa i on es fa incidència en l’augment de les sancions, i és que segons la darrera modificació de l'ordenança s’han afegit un tipus de sancions més elevades que oscil·len les lleus entre 150 i 900 euros, les greus entre 900 i 45.000 euros, i les molt greus entre 45.000 i 1.750.000.

 

Guia de Bones Pràctiques
Si tens dubtes, descarrega la guia on trobaràs tota la informació que necessites per mantenir Formentera neta.
Servei de recollida de voluminosos
logo consell
Web de Cespa